10 Protokol yahudi

10 Protokol yahudi yang mengandungi 8 perkara iaitu :

1) Song : iaitu lagu2 yang menhiburkan, Cube lihat anak muda zaman kini hafal x doa qunut?. Tetapi mereka hafal lagu2 yang panjang berjela. Adakah yahudi telah berjaya?

2) SEx : agi satu kegilaan remaja dan yang tua... Sex dimana-mana..di kaca tv, dalam filem, dalam iklan... babak sex amat lumrah..kekadang adegan sex tak diperlukan, tetapi diselitkan jua sehingga ada orang menonton filem hanya kerana ada adegan sex... filem 18SX amat laris berbanding filem U... VCD lucah mudah didapati... dan harganya amat murah... Adakah filem yang tiada adegan sex? Lagi sekali berjaya sungguh Yahudi.

3) Smoke : .Rokok..menjadi kegilaan para remaja... sehingga dikatakan tidak moden jika tidak merokok... malah sekarang merokok menjadi budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mau di gelar "up to date". Syabas yahudi... berjaya lagi kamu... .

4) Sport : Pelbagai jenis sukan di tonjolkan dan lelaki dengan perempuan sama-sama berlumba mencari nama dalam sukan... hinggakan sekarang bola sepak pun perempuan main juga... Bila bersukan, tutup aurat mestilah jauh sekali, sembahyang pun banyak yang miss... .bukan yang bermain sahaja tak sembahyang... yang menonton pun tak sembahyang juga... .Kalau menonton dirumah... akan lambat sembahyang sebab takut tak nampak macam mana masuk GOL..
Yahudi gol lagi.. sampai ada ulamak kata... kerana sukan..sembahyang boleh tangguh...

5) Fun : hiburan... dimana-mana kita dapat hiburan yang melalaikan... .Kalau kita lihat dalam 100 majalah..mungkin 99 adalah majalah hiburan..termasuklah majalah mangga... yang menayangkan buah mangga artis perempuan... . Kalau ada konsert... .sanggup orang Islam bertandang hingga menghabiskan banyak wang dan bila ke konsert... .pelbagai maksiat akan diselit masuk... Yahudi terhibur lagi..

6) Female : Perempuan... tawaran Yahudi yang amat mengasyikkan..terutama dalam iklan..yang kadang-kadang tidak ada kena mengena dengan perempuan... Kalau kita ke kedai bateri kereta... dihadapan bateri terpampang gadis sunti separuh bogel beraksi... apa kena mengena bateri kereta dengan perempuan?... kalau iklan Modess... perempuan adalah patutnya... Yahudi bersorak lagi... .

7) Fashoin : Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam..sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka dah tak menutup aurat... Macam mana dikatakan bertutup aurat jika bertudung tetapi berbaju ketat yang kekadang menampakkan pusat? Yang mewarnakan rambut lagi teruklah... Buat apa bertudung kalau rambut diwarnakan... Bila warnakan rambut..mestilah tidak bertudung sebab kalau bertudung..bagaimana nak menayangkan warna rambut yang terkini itu... Kalau dah rambut di warnakan... sembahyang pun tak sah... malah mandi hadas pun tak sah sebab kebanyakan pewarna adalah kalis air... itu tak kira yang cukur bulu kening lagi...Yahudi ketawa lagi... .Umat islam sudah jadi macam Yahudi...

8) Food : agi satu kegilaan Umat Islam terutama makanan dari Barat termasukalah MC D, Kentucky, Pizza hut... dan seribu satu macam lagi... Buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang hina... .masuk rumah pun setahun sekali bila bulan Ramadan... tapi makanan Barat menjadi kebanggaan... Bila makanan datang dari Barat..adakah kita yakin tentang halalnya? Contoh Kentucky..rempahnya datang dari Amerika... .siapa nak pergi check... halal ke tidak? Bila makan benda haram, masakan iman menjadi mantap...
Maka lahirlah Umat Islam yang bukan perangai saja macam yahudi... tetapi berfikiran pun macam yahudi... Nauzubillah... ..Yahudi makan Islam lagi...

Renungkan dan hayatilah ape yang telah terjadi sekarang ini, jangan mudah terpedaya dengan mimpi indah dunia sahaja. Ingatlah kita akan mati dan pergi kepada yang maha esa.

5 comments:

eKyN said...

emm betul tu.sy stuju ngn awk..
ibu bapa pon da slalu biarkan anak2 makan fast food ni..
makin kaya rya r dorg..
islam??pnah ke fikir...
gerai org islam skit je yg beli..
padahl bngsa dan agama sndiri..

Iz_JaT said...

susah nak dibendung da sekarang, payah sangat.

sedangkan boikot pun orang buat bodo je, tambah lagi anak melayu yang lupe diri..

♥Ms Yuki♥ said...

Yup.
Saya sokong.
Ramai yang kurang boikot.
Manusia zaman sekarang...

[pka..chu!!][psych0gurLz] said...

timbul sedikit kesedaran dan keinsafan..terbenik hati bila sedar Islam diperlakukan sebegini rupa..sangat sedih dan kecewa..huarrrggghhhhhh!!

Iz_JaT said...

Thanks Baca dan fahami pka chu,huhu

Dapatkan Update Segera

Dapatkan Yang Panas Terus Ke Email Anda

Popular Posts