Khas untuk Suami

KHas utk suami2 ehhee...
>
>"isteriku....
>
>abang ingin kahwin lagi..
>
>bukan dirimu telah ku benci..
>
>cuma hadirnya tanpa ku sedari..
>
>dia rakan abang di tempat kerja..
>
>selalu sangat abang bersama..
>
>dah tugas bukan sengaja..
>
>abang takut syaitan menggoda..
>
>
>
>memang abang akui dia cantik..
>
>lenggok jalannya buat hati berdetik..
>
>dia juga dari golongan baik-baik..
>
>beradab bersopan juga cerdik..
>
>dia tak pernah cuba menggoda..
>
>cuma abang nie per! asan saje..
>
>bila bekerja berbincang bersama..
>
>ntah kepala nie dah melayang ke mana..
>
> mungkin dia tak rasa apa-apa..
>
>
>
>bukan sayang sudah abang jemu..
>
>sayang masih lagi cantik seperti dulu..
>
>namun bukan cantik sayang yang abang perlu..
>
>layanan sayang itu yang buat tak jemu..
>
>cuma di office sayang tak ada..
>
>boring dan jemu datanglah juga..
>
>tak ada sapa nak ajak berbicara..
>
>itu sebab abang call hampir setiap masa..
>
>nak menunggu sampai dirumah tak terdaya..
>
>dirumah sibuk nak uruskan anak pula..
>
>
>
>abang akui lengkap sudah dirimu..
>
>cuma abangkan berhak kawin dua..
>
>bahkan empat pun tak apa..
>
>sebab itu ketentuan yang Esa..
>
>DIA tahu lelaki tak boleh dipercaya..
>
>lelaki memang sukar mengawal gelora..
>
>itu dikurniakan akal sembilan..
>
>buat melawan nafsu godaan..
>
>namun kuatnya nafsu berpangkat sarjan.
>
> sembilan tentera
>
>terlalu mudah
>
>dikalahkan..
>
>lain perempuan nafsunya sembilan..
>
>tapi itu nafsunya pangkat bawahan..
>
>akalnya pula berpangkat sarjan..
>
>
>
>Duhai isteriku...
>
>maafkan abang mencari selainmu..
>
>ini demi menghalang maksiat berlaku..
>
>sebelum terlanjur godaan nafsu..
>
>kan lebih baik dihalalkan dulu..
>
>abang berjanji seadil yang mampu.."
>
>"Pah butang baju abang mana Pah"....
>
>
>
>
>


>ni jawapannya, dari bini dia plak..
>
>p/s: ada jugak orang yg kreatif camni yee...
>
>"Aduhai abang .........
>
>makin ku sayang
>
>makin kuat kau melayang
>
>abang ingin menikah lagi...
>
>menikah lah bang, saya tak kecik ati
>
>bagus juga kalau b! egitu
>
>tak pening kepala, asyik layan abang selalu
>
>Lagipun bang, Pah tak kuasa nak cemburu
>
>
>
>Pergilah abang sayang, Pah rela di madu
>
>Pah tahu abang mampu menikah 2, 3
>
>Malah 4 sekalipun abang berkuasa
>
>Pah pikir balik apa yang abang kata
>
>Yelah... takut nanti syaitan datang menggoda
>
>Nafsu pula tak tertahan adanya
>
>Tambahan sidia yang abang gila
>
>Boleh tahan keSEKSIannya...
>
>
>
>Tapi abang jangan sesekali lupa
>
>Pah juga masih POWER...
>
>Meskipun Pah dah beranak Lima
>
>BODY Pah masih bergetah juga
>
>Abang sendiri mengaku, layanan Pah kelassss no 1, itu sumer
>
>gara-gara penangan jamu
>
>
>
>Abang pandai cari alasan
>
>Bila di opis jemu & bosan
>
>Tak de Pah disisi untuk melayan
>
>Dulu waktu Pah kerja, abang tak beri
>
>Konon-konon tak suka org lain nengok Pah seksi
>
>Alasannya abang asyik sakit ati
>
>Meskipun waktu itu, Pah abang punya SECRETARY
>
>
>
>Bang, bila rancangan abang nak menikah ! lagi?
>
>Jangan lupa ingatkan Pah tarikhnya nanti!
>
>Untuk pengetahuan abang sayang,
>
>Sebelum abang berbini baru
>
>Pah dah siapkan list untuk abg GO THROUGH
>
>Ini bukannya apa, hanya persiapan kecil untuk Pah & anak-anak
>
>yang mana perlu
>
>
>
>Bang, jangan lupa nafkah anak-anak sorang seribu
>
>Alah, untuk anak-anak kan abang mampu
>
>Pastu kereta Pah, rasanya perlu di tukar baru
>
>At least Merce 3 series, baru kelas gitu
>
>Rumah juga Pah rasa perlu pindah
>
>Pah nak tinggal di Rumah Banglo yang punya 8 bilik dan taman
>
>yang indah
>
>Dan abang sayang, Elaun untuk Pah juga perlu,
>
>Pah rasa RM 5 ribu, lagipun abang mampu
>
>Bukannya apa, duit tu perlu untuk set rambut, mandi lulur,
>
>facial dan penjagaan BODY,
>
>Nanti bolehlah Pah saing dengan bini muda abang sekali
>
>
>
>Bang, oh abang sayang
>
> kemana sudah fikiran abang melayang
>
>Ini hanya sebahagian permintaan Pah
>
>Abang pulak jangan cepat melatah
>
>Lagipun abang juga nanti yang dapat nama
>
>Orang k! ata, sayang bini juga rupanya dia
>
>Lebih-lebih lagi si - bini TUA
>
>Bak kata pepatah : SUSAH SENANG KITA BERSAMA
>
>
>
>Bang, Pah lupa kat mana butang baju Melayu di simpan
>
>Takpelah, nanti butang yang bertakhta intan Pah carikan
>
>Barulah cantik dipakai berkilau-kilauan
>
>Berlip-lap-lip-lap di hari pernikahan
>
>
>
>Bang, Pah nak beritahu sesuatu
>
>Supaya abang ingat pada Pah selalu
>
>Pah cinta dan sayang abang sampai akhir hayat
>
>Sumpah bang, Pah bukan nak ayat!
>
>Percayalah pada Pah bang, cinta Pah cinta sejati
>
>Abang pun pernah berjanji
>
>Abang kata nak bahagiakan Pah sampai mati
>
>Jadi Pah fikir lagi, sumer tuntutan Pah dari abang REASONABLE
>
>Dan Pah meminta secara HUMBLE
>
>So, bang.... jangan lupa yea
>
>Tunaikan dulu segala-galanya
>
>Sebelum hajat abang berbini baru terlaksana..."
>
>I Luv U Abang,

3 comments:

kang-dwi said...

pertamaxxxx.\
inspiratif postingnya brow.
salut.salut.salut

Mohd said...

klau mcm ni..
x jdi la nk kahwin lg 1..huhu

izjat said...

haha, suami isteri satu kepala...
diaorang sungguh pentingkan diri sendiri..
huhu

Dapatkan Update Segera

Dapatkan Yang Panas Terus Ke Email Anda

Popular Posts