Mawi Hot


KL, 25 JULAI 2009: Cerita artis dan gambar superimposed memang tak pernah selesai dari dulu lagi. Dalam kes yang terbaru, Juara Akademi Fantasia 3 (AF3) kita, Mawi, pula menjadi mangsa gambar bogel superimposed apabila 'gambar Mawi' yang tersenyum sambil bergaya tanpa seurat benang macam seorang stud, dah tersebar luas.

Murai Batu pun awalnya tergamam juga apabila melihat gambar itu yang dah bersepah-sepah di laman-laman blog itu. Tak pastilah ia betul atau tidak, tapi yang jelasnya, Mawi sendiri dah menafikan dia pernah berbogel seperti itu dan ia hanyalah gambar superimposed atau teknik pertindihan.

Tanpa rasa marah, Mawi sebaliknya hanya mampu tergelak kerana itulah hasil kerajinan orang yang tak ada kerja itu atau terlebih kreatif. Tentu Ekin pun terkejut melihat gambar wajah suaminya itu dah bertempek pada tubuh orang lain yang nampak gaya macam kaki bersenam kerana adanya six pack!Lucunya, ada sumber cakap, perut Mawi taklah berketak-ketak macam gitu sebaliknya agak 'boroi' sikit. Biasalah, abang-abang... Apapun bagi Murai Batu, cerita itu jelas menenggelamkan cerita ugutan video lucah Farawahida yang didakwa mahu disebarkan oleh komposer Julfekar, baru-baru ini.

Dalam hal superimposed ini, banyak dah artis perempuan kita jadi mangsa hasil kecanggihan cropping, cut & paste yang ada tersedia dalam pelbagai software hari ini. Apapun, Murai Batu nak pesan, janganlah sesekali kita suka mengambil gambar sendiri yang gaya bukan-bukan dengan kamera atau telefon bimbit sebab hari ini ramai orang suka buat penaya. Silap haribulan, hancus!

Diambil dari Click

0 comments:

Dapatkan Update Segera

Dapatkan Yang Panas Terus Ke Email Anda

Popular Posts